Saskia van Rhee vormgevingOver mij

 

Mijn naam is Saskia van Rhee en na (bijna) 20 jaar ervaring en kennis te hebben opgedaan bij Vakwerk vormgeving en reklame ben ik voor mijzelf begonnen. 

Toen ik op school zat wilde ik niets liever als met cijfers werken, heb toen ook als vervolgopleiding voor MEAO gekozen. Na de MEAO ben ik werkzaam geweest bij de Rabobank en diverse bedrijven waar ik administratieve taken verrichtte. Tegelijkertijd ben ik in de weekenden ook werkzaam geweest in de horeca.
Het bedrijf waar ik in 1998 werkte ging failliet. Door mijn werk in de horeca heb ik een behoorlijk netwerk. Een vaste klant bood mij aan om het eens in de reclame te proberen. Die vaste klant was Jan, de eigenaar van Vakwerk vormgeving en reklame.

Ik ben aan de slag gegaan en ontdekte dat het creëren van dingen, het vinden van oplossingen, het blij maken van klanten met een mooi ontwerp of het snel uit de brand helpen, mij enorm veel energie gaf. Ik ben vervolgens avondopleidingen gaan doen op het Grafisch Lyceum in Rotterdam om buiten de drive ook kennis op te doen. En nu zijn we 20 jaar verder.

Ik zou ook u dolgraag blij willen maken met een mooi ontwerp, een goed advies, of een creatieve oplossing op iets wat onmogelijk lijkt.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen neem dan vrijblijvend contact met mij op.